Reguliere schiettijden van toepassing

Tenzij anders aangegeven kan er vanaf heden weer op de reguliere tijden buiten worden geschoten met in inachtneming van het openstellingsprotocol. Via een nieuwsbericht op de site wordt vanaf nu alleen aangegeven als het schieten geen doorgang vindt.

  • Er mag alleen buiten geschoten worden en het clubhuis mag alleen binnen gegaan worden voor toiletbezoek. Behalve voor toiletbezoek is het clubhuis dus verboden terrein. Bij regen kan er daarom binnen niet geschuild worden.
  • Het terrein van de vereniging mag alleen betreden worden door de leden. Andere bezoekers zoals bijvoorbeeld publiek en ouders worden niet toegelaten op het verenigingsterrein.
  • Er geldt een maximum van vier schutters per doel.
  • De afstandsregel van 1,5 meter wordt door iedereen in acht genomen. Voor de jongeren geldt een uitzondering. Jongeren van 13 t/m 26 jaar hoeven tijdens het sporten geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden, maar wel van volwassenen. Jongeren tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand van anderen te houden en mensen vanaf 13 jaar en ouder ook niet van hen.