Bestuur

Bestuur
Het bestuur is bereikbaar via info @handboogsport-zwolle.nl

Voorzitter Theo

In 2014 ben ik begonnen met handboogschieten bij St. Sebastiaan om achter mijn bureau vandaan te komen. Ik schiet met een recurve-boog en met vlagen gaat me dat inmiddels aardig af. Wat ik vooral leuk vind aan onze club is de combinatie van concentratie en gezelligheid. Je kunt meedoen met de interne en landelijke competities, maar het hoeft niet. Ook vind ik het ontzettend leuk om nieuwe mensen te laten kennismaken met onze sport. Sinds 2021 mag ik de rol van clubvoorzitter vervullen.

voorzitter @handboogsport-zwolle.nl

Secretaris Fred 

Mijn eerste kennismaking met de handboogsport zal ongeveer in 1984 zijn geweest. Ik ben begonnen met een recurveboog. In de loop van de jaren ben ik niet altijd lid geweest van de vereniging en deed veel aan andere sporten, uiteenlopend van judo, badminton, fietsen op de racefiets tot aan geweer en pistoolschieten. Via via ben ik de loop van de jaren weer lid geworden van de vereniging en ik ben toen begonnen met de compoundboog. Tijdens deze jaren heb ik diverse diploma’s behaald voor de handboogsport, in totaal heb ik ongeveer 20 jaar aan schietervaring. En ben 2 keer kandidaat geweest voor de kernploeg aangepast sporten. Tegenwoordig houd ik mij binnen de vereniging bezig met te functioneren als hoofdtrainer en het uitvoeren van het secretariaat.

secretaris @handboogsport-zwolle.nl

Penningmeester Pieter

Ik ben Pieter, penningmeester van het bestuur van de Zwolse Handboogvereniging Sint Sebastiaan. Ik ben 65 jaar, kom uit Hengelo en woon al 19 jaar in Zwolle. Ik vind boogschieten een leuke sport, ik ben eerst begonnen met recurve schieten en ben daarna overgestapt op compound. Naast het boogschieten heb ik veel andere hobby’s zoals klussen in tuinen, koken, fietsen, wandelen en jachttrainingen met mijn hond.
Het is leuk om wat voor de vereniging te doen en ik werk graag met cijfers dus de functie van penningmeester past goed bij mij.

penningmeester @handboogsport-zwolle.nl

Algemeen Bestuurslid/Webmaster Marcel

Tijdens een introductiecursus in 2016 heb ik mijn eerste ervaring opgedaan met de handboogsport. Dit vond (en vind!) ik zo leuk dat ik direct lid ben geworden van deze gezellige vereniging. Na ongeveer een jaar kon ik een recurve boog overnemen van een clublid en daarmee schiet ik nog steeds. Helaas ben ik niet elke schietavond aanwezig echter als ik er wel ben heb ik er veel plezier aan! Sinds 2019 ben ik toegetreden tot het bestuur als algemeen bestuurslid. Daarnaast vind ik het leuk om de website van de vereniging te beheren en mee te helpen met de introductiecursussen. PS: Mocht je nog geweldige ideeën hebben voor de website dan hoor ik het graag! 🙂

webmaster @handboogsport-zwolle.nl

Algemeen Bestuurslid Marleen

Ik ben Marleen, sinds september 2022 algemeen lid van het bestuur. Ooit ben ik begonnen met boogschieten op een camping in Frankrijk. Na een introductie cursus bij een Utrechtse boogschietvereniging ben ik samen met mijn man daar lid geworden. Sinds wij in Zwolle zijn komen wonen in de zomer van 2021 zijn we lid van de vereniging hier. We hebben ons hier vanaf het begin heel welkom gevoeld en genieten wekelijks van de sport en de gezelligheid.

marleen @handboogsport-zwolle.nl