Update: Introductiecursus van maart & mei volgeboekt!

Update: Wegens grote belangstelling is inmiddels ook de cursus van mei volgeboekt!

De introductiecursus van maart 2022 wordt gegeven op de volgende data: 22, 29 maart & 5, 12 en 19 april. Deze cursus van maart is reeds volgeboekt zodat daar niet meer op kan worden ingeschreven. Wil je je ook aanmelden voor een introductiecursus? Lees dan hier verder!

Vereniging gesloten tot en met 14 januari 2022

Tijdens de persconferentie van vandaag is aangegeven dat Nederland in een lockdown zit vanaf morgen 19 december tot en met 14 januari 2022. Naar aanleiding van dit bericht is de vereniging met onmiddellijke ingang tot het einde van deze lockdown, dus in principe tot en met 14 januari volgend jaar, gesloten. We hopen dat we daarna weer open kunnen gaan mits de dan geldende Corona maatregelen dit toestaan.

Het bestuur van St. Sebastiaan hoopt dat iedereen de moed erin kan houden en wenst iedereen, ondanks de beperkte mogelijkheden die er geboden worden, een fijn Kerstfeest en een goed Nieuwjaar toe. We hopen jullie volgend jaar weer in goede gezondheid en in betere omstandigheden te mogen begroeten!

 

Sporten tot 17.00 uur

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen die op 28 november 2021 zijn ingegaan heeft de NOC/NSF nieuwe protocol Verantwoord Sporten gepubliceerd. De NHB volgt altijd dat protocol. Op basis van dit protocol is ook ons openstellingsprotocol weer aangepast. De wijzigingen zijn in het protocol in het geel aangegeven.

 

Nieuwe coronamaatregelen 13-11-2021

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen die op 13 november 2021 om 18.00 uur zijn ingegaan heeft de NOC/NSF zijn nieuwe protocol Verantwoord Sporten gepubliceerd. De NHB volgt altijd dat protocol. Op basis van dit protocol is nu ook ons openstellingsprotocol weer aangepast. De wijzigingen zijn in het protocol in het geel aangegeven.

De enige wijzigingen in vergelijking met het protocol van 6 november 2021 betreffen het publiek en de kantine: Bezoekers zijn nl. niet toegestaan op de vereniging en de kantine mag alleen gebruikt worden als afhaalpunt.

Clubhuis alleen toegankelijk met coronatoegangsbewijs (CTB)

Er is een nieuw openstellingsprotocol. Met als belangrijke aanpassing:
Betreding van het clubhuis, en daarmee het schieten binnen, is wel aan beperkingen onderhevig. Het is de leden en bezoekers namelijk alleen toegestaan het clubhuis te betreden met een coronatoegangsbewijs (CTB). Tezamen met een geldig identiteitsbewijs moet dit getoond worden aan de dienstdoende sleutelhouder en/of zonodig aan een bestuurslid. Personen beneden de 18 jaar zijn hiervan uitgezonderd. Men krijgt een coronatoegangsbewijs als men volledig gevaccineerd is, een herstelbewijs heeft of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud heeft.